Contactează-ne

Dacă ai ajuns pe această pagină, cu siguranță îți dorești să iei legătura cu noi! Dacă vizualizezi această pagină de pe un telefon mobil, vei observa cele trei butoane de contact. ↓ Sună! Mesaj! Whatsapp! Te asteptăm!

Date de contact

SC PRIMETAL SRL

Registrul Comerțului: J09/115/2009
CIF: RO 25186627

Șos. Baldovinești nr.36 (fostul Soroli Cola), Brăila, Brăila

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Despre noi

Echipa Primetal este formată din oameni tineri și dinamici, cu o bună pricepere și experiență în comercializarea produselor metalurgice de calitate.

Încă din anul 2009 activăm pe piața materialelor de construcții și am dobândit o expertiza vastă în acest domeniu datorită implicării permanente și comunicării strânse cu partenerii noștri.

Am început activitatea cu importul și vânzarea En-Gros de materiale metalurgice, la un nivel național.

Din 2014, ne-am axat activitatea pe distribuția zonală, în aria Munteniei de Sud-Est și Dobrogea, în localitățile – Brăila – Galați – Tulcea.

Te așteptăm la sediul nostru din Brăila, unde ne poți vizita pentru a te convinge de diversitatea și calitatea materialelor noastre. Și nu numai.

Suntem aici pentru tine și  ne vom asigura că alegi soluția optimă pentru ceea ce îți dorești să construiești.

 

Sloganul Primetal este: Vii client, pleci prieten!

Pentru că tu ai nevoie de un sfat și o ofertă avantajoasă, iar Echipa Primetal este gata să te ajute!

Suntem aici pentru tine atunci când prima opțiune este prospectarea ofertelor din mediul online!  Dacă vrei să afli caracteristicile tehnice, domeniile de utilizare, termenele de garanție acordate, prețurile și condițiile de livrare, nu ezita să ne scrii aici sau sună la 0743 060 611.

Dorința noastră este să devenim furnizorul tău de încredere pe termen lung!