www.price.ro - your shopping expert
  
  
  
  
 Poze Sipca metalica aspect mat 1,7 m maro

 • Poze Sipca metalica aspect mat 1,7 m maro
 • Poze Sipca metalica aspect mat 1,7 m maro
 • Poze Sipca metalica aspect mat 1,7 m maro
 • Poze Sipca metalica aspect mat 1,7 m maro
 • Poze Sipca metalica aspect mat 1,7 m maro

Sipca metalica aspect mat 1,7 m maro

Pret: 8,50 RON

 

 MODALITATI DE LIVRARE: Ridicare la sediul Primetal (Braila)

 

Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Pretul include taxa TVA de 19%, Produsele selectate se pot livra in judetele Braila,Galati,Tulcea cu flota Primetal pentru comenzi de minim 1000 lei-necesita confirmare.

Tabla vopsita cu aspect MAT este un produs relativ nou aparut pe piata din Europa,datorita cercetarii in laboratoarele Arcelor Mittal,care pe langa aspectul deosebit are rezistenta superioara altor table vopsite datorita grosimii stratului de vopsea de 30 microni,la baza fiind tabla zincata cu acoperirea de zinc de 225-275 grame/metru patrat. Uzual tabla aspect MAT este folosita pentru executia acoperisuri tip tigla mealica sau tabla cutata trapezoidal,etc. Datorita aspectului deosebit si rezistentei la coroziune am realizat sipca metalica din material MAT,pentru ca si gardul este un subansamblu important al unei locuinte, caruia trebuie sa ii acordam atentia cuvenita din punct de vedere estetic. Tabla vopsita cu aspect MAT este o tabla din otel zincat pe ambele fete, peste care se aplica un strat de grund de culoare alb-gri de 7 microni pe spate si unul de vopsea de 30 microni pe o partea fata Caracteristici tehnice: Calitate otel DX51D Acoperire zinc 225-275 grame/mp Latime 100 mm Lateralele suprapuse(Dublate) Lungime 1700 mm Culoare maro-RAL 8017- Cod M5 Culoare alb-gri-partea din spate Necesar 9,5 buc pentru 1 ml de gard. Acest model de sipca se realizează numai la comanda în urma achitării unui avans de 25 % din valoare. La comanda se pot realiza orice lungimi intre 0.5 si maxim 3 metri.

0745194712 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: SIPCA METALICA, Sipca Vopsita Mat

Greutate produs: 0.83 kg.

Lungime (metru liniar produs): 1,7m

Culoare: RAL 8017 MARO


Comentarii


 • Ioze / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Preț 100 buc cu transport Ilfov zona de sud a capitalei 1.7 lungime șipcă culoare maro sau grena sau gri material zn cat mai gros min 1 MM?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,
  Sipca metalica mată se confecționează din tabla cu grosimea de maxim 0,52 mm la preturile afișate pe site.
  Referitor la transport,nu livram prin intermediul curieratului,iar cu mașinile proprii doar în Brăila sau împrejurimi.