www.price.ro - your shopping expert
  
  
  
  
 Poze Tabla cutata rosie 0,45 mm

Tabla cutata rosie 0,45 mm

Pret: 56 RON

  pretul poate varia in functie de lungime (metru liniar produs)

 

Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Produsele selectate se pot livra in judetele Braila,Galati,Tulcea cu flota Primetal pentru comenzi de minim 1000 lei-necesita confirmare.

Tabla prevopsita este un produs modern si versatil,care are aplicatii diverse,in industria auto,fabricarea de carcase pentru electrocasnice,sau fabricarea de panouri cutate pentru garduri,acoperisuri,hale,sarpante.

Este un produs cu rezistenta marita la coroziune datorita faptului ca este zincata pe ambele straturi si acoperita cu un strat de grund si unul final de vopsea,care poate avea aspect lucios,mat sau quartz.

Stratul de vopsea este unul special,cu rezistenta mare la actiunea razelor ultraviolete, ceea ce face ca aspectul tablei sa ramana neschimbat in timp,fara decolorare.

Dimensiuni:

Latime totala 1140 mm

Latime utila 1080 mm

Lungime 2000 mm

Calitate DX51D+Z100

Culoare rosu-RAL 3011 partea din fata

Spatele tablei are culoarea alb-gri


PRETUL AFISAT ESTE PENTRU TABLA CU LUNGIME DE  2 METRI


Pentru a vedea preturile pentru dimensiunile uzuale folositi butonul de selectie al lungimii.


Acest tip de tabla se executa NUMAI la comanda in functie de proiectul dvs,DOAR dupa achitarea unui avans de minim 25% din valoarea comenzii.


IMPORTANT!

Tabla cutata T12 nu se livreaza prin curierat.Se poate livra in Braila si imprejurimi cu auto din flota proprie,pentru anumite valori ale comenzilor,dupa confirmarea unui reprezentant Primetal.0745194712 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Cutata T12 RAL

Greutate produs: 8.83 kg.

Producator: Arcelor Mittal Galati