www.price.ro - your shopping expert
  
  
  
  
 Poze Tabla cutata rosie 0,50 mm

Tabla cutata rosie 0,50 mm

Pret: 60 RON

  pretul poate varia in functie de lungime (metru liniar produs)

 

Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Produsele selectate se pot livra in judetele Braila,Galati,Tulcea cu flota Primetal pentru comenzi de minim 1000 lei-necesita confirmare.

Tabla prevopsita este un produs nou si modern,care se utilizeaza in industria auto, fabricarea de panouri cutate pentru garduri,acoperisuri,hale,sarpante(este aceeasi tabla din care se produce tigla metalica tip lindab)

Este un produs cu rezistenta mecanica buna si rezistenta buna la coroziune datorita faptului ca este zincata pe ambele straturi si acoperita cu un strat de grund si unul final de vopsea,care poate avea aspect lucios

Stratul de vopsea este unul special,cu rezistenta mare la actiunea razelor ultraviolete, ceea ce face ca aspectul tablei sa ramana neschimbat in timp,fara decolorare.


Dimensiuni:

Latime totala 1140 mm

Latime utila 1080 mm

Lungime 2000 mm

Calitate DX51D+Z100

Culoare maro-RAL 8017

Pentru a vedea preturile pentru dimensiunile uzuale folositi butonul de selectie al lungimii.

Tabla cutata cu grosimea de 0.5 se executa la NUMAI comanda in functie de proiectul dvs,DOAR dupa achitarea unui avans de minim 25% din valoarea comenzii.

IMPORTANT!

Tabla cutata T12 nu se livreaza prin curierat.Se poate livra in Braila si imprejurimi cu auto din flota proprie,pentru anumite valori ale comenzilor,dupa confirmarea unui reprezentant Primetal.


0745194712 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Cutata T12 RAL

Greutate produs: 9.82 kg.

Producator: Arcelor Mittal Galati