Transport si retururi

1)Livrare loco sau judetul Braila:

Comenzile se pot livra gratuit la domiciliul clientului care se afla pe raza judetului Braila in situatia in care localitatea de destinatie se afla in zona de actiune si distributie a SC PRIMETAL SRL,iar data livrarii va fi comunicata de un reprezentant de vanzari la tel 0745194712.

2)Livrare in tara:

Produsele comercializate de SC PRIMETAL SRL se pot livra prin serviciul de curierat daca greutatea coletului nu depaseste 5 kg,iar dimensiunile de max 500x1000 mm.Taxele aferente livrarii vor fi comunicate telefonic de un reprezentant de vanzari.

In cazul laminatelor (tevi,table,corniere,platbande,plase),datorita dimensiunii,volumului si a greutatii mari nu se pot livra prin intermediul serviciului de curierat,motiv pentru care SC PRIMETAL SRL isi rezerva dreptul de a refuza comenzile pentru acest tip de materiale.

RETUR MARFA:

1)Daca marfa livrata nu corespunde nevoilor cumparatorului,returul comenzii se accepta in decurs de 30 zile lucratoare de la data livrarii,numai in cazul produselor standard,cu conditia obligatorie ca acestea sa se prezinte in stare noua,nefolosite si fara urme de degradare in urma manipularii si a achitarii de catre cumparator a tuturor taxelor care tin de returul produsului.

IMPORTANT!Produsele trebuiesc sa fie insotite obligatoriu de documentele emise de vanzator(factura,bon fiscal).

cheltuiala proprie catre un potential cumparator.

IMPORTANT:Returul marfii se efectueaza de catre cumparator numai dupa notificarea vanzatorului obligatoriu in scris prin intermediul corespondentei clasice sau electronice.Marfa trebuie sa fie insotita de documentele emise la vanzare,dupa caz factura,certificat de calitate,garantie,etc.